Verhalen

Vandaag was het feest

Vandaag was het feest

Vandaag was het feest, want na 4 jaar vanuit huis werken, groeiden we letterlijk uit ons jasje. En was er meer ruimte nodig om efficient, maar vooral ook vanuit ons hart te kunnen blijven werken. Daarom hebben we vandaag ons nieuwe kantoor/bezoekerscentrum geopend. Het kantoor is gevestigd aan De Hooge Hoek 18 in Renswoude. Dit is vanaf nu ons bezoekadres. Ons postadres blijft Tureluurweide 38 in Renswoude.

De komende tijd zullen we af en toe een inloopavond houden met medewerking van een deskundige, zoals bijvoorbeeld een notaris, een nalatenschapsmakelaar etc. En zetten we op vaste tijden onze deuren open, zodat iedereen die vragen heeft deze vrijblijvend aan ons kan en mag stellen. De data en tijden zullen we tijdig aangeven en publiceren. Maar eerst nemen we even de tijd om te wennen aan het nieuwe kantoor. Uiteraard is het altijd mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken. Vul gerust het contactformulier op de site in. Www.uitvaartzorgsimonebeijer.nl

Ik ben enorm blij, maar vooral heel dankbaar, dat ons bedrijf in de afgelopen 4 jaar zo mocht groeien. Dit zorgt ervoor dat we nu een ruimte hebben mogen betrekken en inrichten waar niet alleen wij, maar vooral ook de mensen die ons bezoeken zich op hun gemak zullen voelen.

Vier jaar geleden begon ik alleen. Inmiddels werken we met een mooi team van mannen e vrouwen, die allemaal hun eigen (parttime) taak hebben en van grote waarde zijn voor mij, voor elkaar en voor de mensen die we mogen begeleiden. Dankzij hun inzet en steun, kan ik blijven doen wat ik het liefst doe: Er zijn voor de nabestaanden en een beetje licht brengen in het donker!

Deel dit verhaal

Lees andere verhalen