Verhalen

Blijk van liefde

Blijk van liefde….

Ik heb me erbuiten gehouden… Alle discussies over de Nashville verklaring bedoel ik. Het heeft me wel verdriet gedaan. Ik zeg het vaker; We zijn elkaar met de Bijbel om de oren gaan slaan, in plaats van de Liefde waarover gesproken wordt te delen.
En mij doet dat pijn. Pijn voor het onbegrip, pijn dat mensen nog meer tegenover elkaar komen te staan en oordelen over elkaar. En een verklaring voor of tegen tekenen lost niets op. Al onze aandacht er op focussen ook niet. Het houdt ons negatief bezig.

Buiten is het guur en donker en mensen zitten veel binnen en raken somber. We zoeken elkaar minder op deze maand, dat is bewezen. Terwijl juist het donkere weer zorgt dat mensen eenzamer zijn. Daar helpt al het geoordeel niet aan mee. Er zijn zoveel mensen die een hart onder de riem kunnen gebruiken, omdat ze iemand enorm missen, kampen met ziekte, depressie of wat dan ook.

We kunnen ons dus veel beter richten op het uitdelen van wat meer licht, warmte en liefde. Daar heeft iedereen iets aan.
Dus stuur ik wat kaartjes weg, app ik een paar mensen extra en pleeg ik wat bezoekjes. Ga ik zo de negativiteit tegen en deel ik Liefde uit. Doe je mee?

Stuur iemand een bericht die jij extra licht, liefde en warmte toewenst. Zodat diegene straks even een extra glimlach op het gezicht krijgt en ook jouw liefde voelt.

Deel dit verhaal

Lees andere verhalen