info@stichtingbitja.nl

Gastenboek

Welkom op het gastenboek van Stichting Bitja. Laat hier je bericht achter.

 1. Marieke schreef:

  Afgelopen zaterdag was het weer een topdag!
  Wat was het genieten van een goed programma en wat werden we verwend met de goodybag en een heerlijke lunch en koffie en thee met een smaakvol koekje erbij.
  Erg jammer dat het de laatste dag was in deze vorm want wij hadden net de smaak te pakken, waren er voor de 3de keer.
  Simone, ik heb nog een vraag: jij had het over het lied “wat de toekomst brengen mogen” en dan in de nieuwe versie, ik ben daar erg benieuwd naar maar kan deze niet vinden op You Tube………..heb jij nog een tip?
  Gods Zegen voor jou, je man en jullie meiden.

 2. Gabriëlle Ton schreef:

  Lief, mooi prachtig team van Bitja.

  Het was een feest.
  De hele dag zat fantastisch in elkaar.
  De liederen sloten buitengewoon goed aan op de overdenkingen.

  God is zo goed!

  Op de weg naar huis heb ik nog nooit zoveel pijlen gezien. 😀

  Bedankt voor alles.
  ik blijf bidden.

  Jullie zijn geweldig.
  Natuurlijk doet God het, maar jullie hebben goed geluisterd.

  Vandaag brak mijn hart voor wat Gods hart brak.
  Ik ben er dankbaar voor.

  Lieve mensen ik bid jullie Gods rijke zegen toe.

  Ik ben een dankbare, geïnspireerde vrouw een dochter van de Grote Koning

 3. Carla schreef:

  Hoi, was een mooie bemoedigende en liefdevolle dag. Mooi gesproken vanuit liefde maar met een kracht die je/ jullie hebben gekregen. Dank jullie wel

 4. Attie Visser schreef:

  Wat een fijne dag heb ik gehad. en wat hebben jullie je best gedaan om dat te laten slagen, fantastisch. Heerlijk om te genieten van een toneelstuk, sprekers, band, koffie, eten, heerlijk zo verwend en gevoed te worden. En wat fijn dat ik geen talent heb gekregen van sport 🙂 even weer de bevestiging van dat we het niet kunnen verdienen maar uit Zijn genade mogen leven. Kortom een dag met een gouden randje waar we weer op vooruit kunnen. Dank voor jullie inzet, inspiratie en zorg.

 5. Anneke schreef:

  Het is fijn om een dag met elkaar God te loven en bemoedigd te worden. Ik merk wel een verschuiving in de loop der jaren . Laat vooral het Woord van God centraal staan en ondersteun dit met getuigenissen en niet andersom.
  Er werden ook veel vrij nieuwe (dus onbekende) liederen gezongen.
  Het is wel fantastisch hoe alles is georganiseerd en dat zoveel vrijwilligers klaar staan om er een fijne dag van te maken.

 6. Marily Oosten schreef:

  Beste team van Bitja,

  Ik vond het een feest om bij de vrouwendag te zijn!
  Ik heb alleen maar genoten van deze dag.
  Iedereen hartelijk bedankt.

 7. Edith Koger schreef:

  Het was weer een hele mooie dag. En super dat het weer in de Baseliek kon. Lijkt mij voor alle vrijwilligers ook veel prettiger dan twee dagen. Kijk alweer uit naar volgend jaar.

 8. Marijke schreef:

  Ik ben een ander mens….echt waar! Zo geraakt door Gods waarheid, je bent goed genoeg!.De volgende dag ervoer ik Gods aanwezigheid nog zo sterk. Ik mocht het meedragen de kerk in en uitdelen, ook kadootjes. En wat een geweldige sfeer was er in het gebouw, het was zo heel bizonder en we werden heerlijk verwend! Veel liefde van gastvrouwen en de blauwe sjaaltjesvrouwen, verder tot in de puntjes verzorgd, top! Chapeau,hoor.

 9. Jantine van der Boon schreef:

  Lief team,

  Dank voor de mooie Bitjadag, afgelopen zaterdag 3 februari 2018. Bijzonder, verrijkend, vertroostend, de Liefde was aanwezig! Gods Zegen wens ik jullie toe bij alles wat jullie mogen doen.

 10. Anne schreef:

  Afgelopen zaterdag voor het eerst een Bitja-dag meegemaakt…. en dat was niet voor het laatst!
  We hebben heel erg genoten van de goede zorgen de hele dag door, de mooie aankleding, de sketch, de band, de toespraken, de workshop, en de originele “kleine” extra dingen zoals het tasje met oa een prachtige kaart bij aankomst, de medaille, het heerlijke koekje bij de koffie en de mandjes gevuld met damesspulletjes in het toilet. Het was met aandacht georganiseerd en ben nog steeds aan het nagenieten van zo’n fijne dag! Hartelijk dank aan allen die zich, op wat voor manier dan ook, hiervoor hebben ingezet.

 11. Ageeth Kroon schreef:

  Het was zaterdag weer een gezegende dag.
  Alles was goed geregeld.
  Kijk weer uit naar de volgende Bitjadag.
  Simone en de rest van het team heel hartelijk bedankt voor deze geweldige dag.

 12. Francien schreef:

  Om nog verder na te genieten zou ik graag de liederen weten die we hebben gezongen.
  En de tekst die we met elkaar aan het einde van de dag uitspraken.

  Het was een prachtige dag waar ik het heel mooi vond dat er een gedeelte uit de bijbel werd gelezen. Niet alleen woorden die mensen mogen doorgeven maar de woorden van God.

  Leuke sketch, dat maakt het even luchtig!

  • Simone Beijer schreef:

   De liederen staan op YouTube. Zoek maar op Bitja2018.
   De tekst zullen we deze week sturen of op onze site en Facebook publiceren.
   We zorgen dat je daar bericht van krijgt.

 13. Willy schreef:

  Gisteren weer genoten van een hele mooie dag. Simone je mag trots op je team en je dochters zijn.

 14. Irma schreef:

  Lieve Simone,Ilse, Jeanine en alle andere vrijwilligers,

  Ik heb vanaf het begin tot het einde genoten van een prachtige dag! Je kan als kind van God niet vaak genoeg horen dat je een geliefde dochter bent! En dat hebben jullie er goed ingewreven! Heerlijk!
  Ik wil jullie allemaal bedanken voor wat jullie hebben neergezet, goed georganiseerd! Lekker gegeten .. mooi gezongen … leuke workshopsshops .. prachtige woorden ..
  Jeanine, echt heel knap hoe jij je op deze leeftijd hebt laten leiden .. ik snap wel dat je moeder trots op je is!

 15. Willemieke schreef:

  Nog helemaal vol van de in alle opzichten overweldigende dag die jullie hebben georganiseerd. Een lach, een traan, bemoediging, aanbidden, gezelligheid, ontspanning, eten, drinken, gastvrijheid, veiligheid….
  Het was meer dan goed genoeg!!!!
  En Jeanine wat mooi dat je op jouw leeftijd zó mag spreken over God, voor zoveel mensen!

 16. Ellen v/d Weerd schreef:

  Dag allemaal, mijn vriendin en ik vonden het een hele mooie Bitja dag gisteren. Dank voor alle vrijwilligers die hieraan hebben meegeholpen. Wat gaaf om op het laatst met alle vrouwen hand in hand de mooie tekst naar God uit te spreken. Kunnen jullie die mij toe sturen?

 17. Anja schreef:

  Wat een bijzondere dag was het gister! Het was de 1 e keer voor mij en heb er van genoten! Allemaal hartelijk dank hiervoor!!!

 18. Marieke schreef:

  Vandaag geniet ik nog na van de prachtige dag die we gisteren hadden! Wat een heerlijk onderwerp: ” goed genoeg” en wat werd dit professioneel uitgewerkt en heel afwisselend met drama en mooie toespraken. Wat een talent allemaal en zoveel vrijwilligers aanwezig. We waren onder de indruk en geraakt door het onderwerp maar ook van de goede verzorging, wat een verwendag. We komen graag volgend jaar weer 🙂

 19. margreet schreef:

  wat een mooie waardevolle dag gisteren 3 februari. ik heb er van genoten. volgend jaar kom ik zeker weer! het zou Alleen zo mooi zijn als je ook geen kerkmuren voelt in de liederen. dus meer mix van psalmen.gezangen opwelkinģ etc. complimenten voor de organisatie.

 20. Annet schreef:

  Na de lunch kwam ik binnen. Tot mijn verrassing kreeg ik nog een heerlijke maaltijd aangeboden – met toetje (had zelf geen lekkerder toetje uit kunnen kiezen..) Hartverwarmend!

  Echt mooie toespraak over: goed genoeg en de chocolade-workshop was top!

 21. Ruchama schreef:

  Bedankt voor deze vrouwendag.
  We werden erg gastvrij ontvangen!
  En kregen een goodybag met een persoonlijk handgeschreven kaartje met een Bijbeltekst. Erg mooi. En goede verzorging qua hapjes en drankjes en heerlijk eten.
  En een leuke sketch.

  Bedankt hiervoor

 22. Gabriëlle Ton schreef:

  Vandaag de Bitja dag gehad.
  Waar moet ik beginnen?
  Ik ging erheen om te genieten met een grote dosis verwachting van wat God zou gaan doen. En om van alle mensen te genieten die er zouden zijn.
  Door persoonlijke redenen was ik te moe om me echt te kunnen richten op God.
  Gelukkig was God niet te moe om zich op mij te richten.
  Wauw wat een krachtige woorden, zo puur, zo echt.
  De band was geweldig.
  Ik heb gehuild, geroepen, gesmeekt, gebeden en God heeft mij geantwoord.
  Toen Simone vroeg wat wil je op de sticker zetten, kon ik hem eerst niet vinden. Ik had me erbij neergelegd,maar ik kreeg toch de drang om nog een keer te zoeken.
  Daar was Hj die rottige sticker, waarop het woord zou komen waarvoor ik zo bang was.
  MASKER.
  Voor ik die op het kruis kon plakken moest ik eerst nog iets wegbrengen bij het gebedsteam. Nadat ik dat gedaan had. Het ik op mijn knieën de sticker op het kruis geplakt. Het was de enige logische manier om mijn echt mijn oude ik af te leggen. De ik waar ik me al zolang aan vastgeklemd had.
  Hoe nu verder? Dat ga ik gaandeweg de reis ontdekken.
  Bedankt lieve mensen. Bedankt dat jullie God niet in de weg hebben gestaan.

 23. Ageeth Kroon schreef:

  Het was weer een geweldige dag.

  Ode aan allen.

 24. Elisabeth van Slegtenhorst schreef:

  Lieve allemaal,

  Heel hartelijk dank dat voor deze mooie dag! Het was mijn eerste keer dat ik erbij mocht zijn en ik voelde me zo welkom. Het thema ‘Goed Genoeg’ was een waardevolle aanvulling op een persoonlijk proces wat ik momenteel doormaak, het heeft me behoorlijk geraakt, dank ervoor! Het eten was heerlijk en de workshop ‘Tapas maken’ was ook erg leuk! Ik vind dat jullie heel waardevol werk doen. Volgend jaar kom ik graag weer. Warme groet, Elisabeth

 25. Rebecca schreef:

  Lieve mensen,
  Ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken voor de hartverwarmende dag vandaag!
  Dit was de eerste keer voor mij en had geen idee over wat ik kon verwachten. Het thema heeft me de hele dag door enorm geraakt.
  Oh ja, ik wil in het bijzonder Janine een compliment geven, wat een power en autoriteit heb je nu al als je spreekt! Ik hoop dat je hierin verder gaat en groeit!

 26. Anja schreef:

  Lieve Simone en jouw gezegende dochters,
  en natuurlijk het hele bitja team heel hartelijk bedankt voor deze bijzondere dag.

  Wij waren met 8 vrouwen uit één familie nl 3 zussen en onze dochters Hoe bijzonder om samen onder jullie leiding God’s Zegen te ervaren.
  Er is heel wat gehuild maar ook getroost we voelden dat God erbij was.

  Dank en Zijn Zegen toegewenst en als we het mogen beleven tot de volgende bitja en ja wij zijn goed genoeg wat een Zegen

 27. Marijke schreef:

  3 feb 2018.
  Een héérlijke dag! Wat fijn om de hele dag te horen hoe bijzonder wij zijn voor God en hoe heerlijk dat we stickerloos naar huis gingen!!
  Bedankt Bitja, bedankt alle mensen om mij heen maar bovenal dank aan onze Grote Koning!!

 28. Femke schreef:

  Wat een heerlijke dag hebben jullie ons vrouwen bezorgd.
  Zingen ,lachen en een traan.
  Jullie hebben er alles aan gedaan om ons te verwennen en bovenal voor Gods troon te zetten.

  Als iemand geen aandacht heeft gehad heeft dit zeker niet aan jullie gelegen.

  Nogmaals hartelijk bedankt voor allles en bovenal Gods zegen gewenst.

 29. Bertine Franken schreef:

  Wat een fijne dag gehad vandaag. Het was voor mij de 1e keer op een Bitja dag, maar zeker voor herhaling vatbaar. De hele organisatie bedankt voor deze dag, het was ontzettend goed georganiseerd ?

 30. Laura van der Spek schreef:

  Het was weer een fantastisch mooie en fijne dag! Heb genoten! Bedankt voor alles. Alle vreugde, bemoediging, alle mooie muziek en gesproken woorden.. ik hoop tot volgend jaar 🙂

 31. Henriëtte schreef:

  Wat een mooie dag heb ik gehad. Een mooie dag met een lach en traan samen met een lieve vriendin.
  Bedankt!

 32. Carla schreef:

  Een positieve sticker. Wat een gave dag. Wat werden er mooie dingen gezegd. Je zal er maar staan, wat konden en mochten jullie mooie dingen zeggen. Mooie liederen gezongen. Workshops gaaf. Creatief bidden gedaan. Mooi.
  Dank jullie wel. Jullie en ik zijn goed genoeg.

 33. Nanda Wiersma schreef:

  Wat was het een prachtige dag! Een dag van er mogen zijn, gewoon zoals je bent. Goed genoeg zijn voor Jezus! Onwijs bedankt voor alle treffende woorden, het stukje bewustwording, het voelen en doorvoelen van de etiketten die ik mezelf op plak, het anders kijken, de geweldige aanbidding van en met de praiseband, het lekkere eten, de koffie met lekker koekje, het toneel dat erg grappig was maar tevens een hele duidelijke boodschap bracht, voor de geweldige organisatie!! Echt onwijs bedankt. Ik voel mij gevuld van top tot teen met Gods liefde ❤. Veel zegen voor jullie allen!

 34. karin schreef:

  In 1 woord “geweldig!!”
  gaan volgend jaar zeker weer!

 35. Dora schreef:

  Vandaag was ik voor het eerst bij de jullie vrouwendag. Ik vind het heel mooi en ben geraakt en bemoedigt! Wat doen jullie prachtig werk! Bedankt voor deze onvergetelijke dag!!!

 36. Geliefde dochter.. schreef:

  Vandaag bemoedigd, gesterkt en bevestigd. IK BEN GOED GENOEG!
  Gaaf om met zoveel vrouwen God groot te maken….en wat een goede organisatie. Applaus voor de talenten van organiseren en logistiek. Wat een gestroomlijnde dag.

 37. Marianne schreef:

  Lieve Gastvrouwen,

  Dank je wel voor de geweldige dag in Veenendaal!
  Ben geraakt,bemoedigt en opgebouwd!
  Wens jullie Gods zegen toe in het werk voor Stichting Bitja??

  Lieve groet,
  Marianne Verbeek.

 38. Bartine Zandvliet schreef:

  Weer volop genoten, ondanks dat ik nog een beetje grieperig ben. Zo bijzonder om te zien hoe God werkt ook door zo’n jong meisje. Wat een geweldige God hebben we toch. Ook de workshop creatief gebed was heel waardevol. Bedankt allemaal voor jullie geweldige inzet.

 39. carla schreef:

  wat hebben we genoten.
  voor een prachtig team zijn jullie. allemaal dochters van God.
  heel hartelijk dank..

 40. Jessica schreef:

  Heerlijke dag gehad vandaag! Aangeraakt en bemoedigd. Het lijkt wel of ik het nu pas echt durf te geloven: dat ik GOED GENOEG ben voor God, door Jezus.
  Mag het lied wat werd gezongen tijdens het drama (geschreven door Simone?) online komen? ik wil heel graag de tekst nog eens lezen.

  Dank alvast!

 41. Marijke schreef:

  Zo veel geld bij elkaar!!! Daar word ik nou blij van en ik word er blij van als ik weer mijn aantekeningen lees en dan dat schattige kettinkje voor ons met de waarheid over ons als vrouw, als koningin naast de Koning leven, yeh!
  God was in ons midden. Simone plus vrijwilligsters: het was top!

 42. Gea van Manen schreef:

  Lieve Allemaal

  Wat was het afgelopen zaterdag een feest wat een fijne dag mochten we hebben
  Alles was tot in de puntjes geregeld
  Wij hebben genoten en zijn helemaal opgeladen naar huis gegaan dank aan onze God en dank jullie wel allemaal?????

 43. Karin schreef:

  Wat heb ik genoten deze dag.
  Het was voor mij de 1e Bitja dag maar zeker voor herhaling vatbaar 🙂
  Dank jullie wel voor al het werk dat jullie verzet hebben en alle voorbereidingen!

 44. Gerda Schimmel schreef:

  Beste Simone en alle andere medewerkers aan de vrouwendag.Heel erg bedankt voor deze mooie ,gezellige maar vooral ook inspirende vrouwen-verwendag .Dank aan alle medewerkenden incl de mannen.Ik zou erg graag de `preek`van Simone aan het begin van de middag in de grote zaal nog eens terug willen luisteren.Simone je bent een bewogen-bemoedigende en inspirenede spreekster en daardoor tot zegen voor veel vrouwen.Gods zegen met de voorbereidingen-samen met je gezin-voor de volgende vrouwendag waar ik DV graag weer bij wil zijn.

 45. Stieneke schreef:

  Er werden door Simone dingen gezegd over Boeddha Ik kreeg in dec. een doos van Rituals met artikelen gericht op Boeddha.Voor mij was het al duidelijk, weg ermee. Ik stuurde nog een bericht aan de gever maar kreeg geen reactie. Doordat Simone erover sprak en ik later bij de garderobe mijn collega tegenkwam kon ik haar vragen wat zij ermee gedaan had en er over praten. Wat een mooie timing.

 46. Hennie schreef:

  Dankbaar ben ik dat onze liefdevolle God en Vader ons weer zo’n gezegende en schitterende dag heeft gegeven in alle vrijheid, wat een Zegen! Wat heeft God jou Simone en je gezin, inclusief je vader en moeder, bijzondere talenten gegeven om zo te werken in Gods Koninkrijk! Dank jullie allemaal, inclusief al de gastvrouwen/mannen en iedereen die zich voor deze dag heeft ingezet, voor al de liefde en tijd die jullie in de voorbereiding en tijdens deze dag voor ons hebben ingezet om het tot een grote “verwendag” te maken, zowel “geestelijk en lichamelijk.

 47. Gabrièlle Kleinpenning schreef:

  Vanuit Brabant wil ik het hele team heel HARTelijk danken voor de geweldig mooie vrouwendag. Het was voor mij de eerste Bitja-dag en ik kom graag volgend jaar weer. Staat genoteerd ! Rust eerst maar goed uit. God`s rijke zegen!

 48. Christa en Nel van Manen schreef:

  Lieve Simone en alle anderen, wat zijn mijn schoonmoedere en ik blij dat je ons uitgenodigd hebt. Wat een bemoedigende dag. Het was 5 uur voordat we het wisten.
  Simone wat heeft onze God jou een gave gegeven. Laat je niet ontmoedigen en blijf alsjeblieft spreken met net zo veel passie asl zaterdag. Zegen voor julie allemaal.

 49. Edith Koger schreef:

  Het was weer een geweldige dag en wat een organisatie. Bedankt!
  En zeker niet op de laatste plaats ook een dank aan de mannen achter de schermen.

 50. Teuny Bokkers schreef:

  Lieve mensen, Wat was het een mooie dag!! De workshop van Erica, Gods stem verstaan, heeft me bijzonder geraakt
  Prachtig en leerzaam Maar bovenal dank aan God!!!!

 51. Ria van den Bosch schreef:

  Lieve Simone en alle medewerk(st)ers, wat een bijzondere en mooie dag was het weer! Heel bijzonder hoe God jullie merkbaar en haast tastbaar inzet en stralend laat uitdelen! Wat is onze God groot!!! Alles was weer even goed georganiseerd maar het had bovenal van binnenuit een brandend warm hart! Simone, jouw passie raakte mij enorm en heeft mij weer opgeladen. Het is de passie die door jou heenstroomde van onze goede God. Heel mooi hoe je God volgt en daarvan getuigt. Dat je bijv. zei, dat God vaak zijn weg laat zien aan jou ‘in drieën’. Ik herken het en het is zó geweldig dat God zo dichtbij laat zien hoe Hij om ons en door ons heen om anderen! geeft! Heel erg bedankt voor alles!!!

 52. veronica schreef:

  ik was vandaag op verwenvrouwendag .,het was een waardevolledag ,met een lach en een traan.
  dank jullie wel iedereen die deze dag voor ons vrouwen gemaakt hebben .
  groet veronica

  • elly schreef:

   Ook voor mij was het een bijzondere dag. Ik ben blij dat ik uitgenodigd werd om mee te gaan. Volgende keer kom ik graag weer als het mogelijk is.

 53. Bep, Arianne en Daniëlle schreef:

  Lieve simone en bitja team

  wat een bijzondere dag hebben wij gehad.
  We waren met drie generatie sterk, dat vind ik zelf al heel bijzonder.
  en wat een onderwerp.
  dat kwam bij ons wel heel goed binnen.
  vooral het eetprobleem dat bij ons ook erg speelt
  Het dramastuk werd megagoed uitgevoerd.
  Onze complimenten aan iedereen die ons deze mooie dag heeft bezorgd.
  maar bovenal gaat onze dank uit naar onze Vader in de hemel.
  Gods zegen voor jullie als team,
  en vooral “doorgaan”.
  mijn dochter die trouwens voor de eerste keer meeging, zei gelijk op de dag zelf, ik ga de volgende keer weer mee.

  Dus zeker tot volgend jaar,
  vr gr bep arianne danielle

 54. Marga schreef:

  Ik heb een hele leerzame en waardevolle dag gehad. Vooral het dramastuk en de toespraak raakte me diep. Er zijn echt dingen waar ik zelf mee aan de slag mag gaan. Met Gods hulp. Fijn, dat je ’s middags gewoon lekker met je handen aan de slag kon. Die mix van dingen die je aangereikt krijgt, waar je wat mee kan doen in je eigen leven en gewoon lekker met je handen bezig zijn is prettig!Van harte Gods zegen toegewenst!

 55. Willy Verhage schreef:

  Ik werd warm ontvangen en voelde me direct thuis. Het was een heerlijke verwendag; alles werd voor je gedaan. Het toneelstuk vond ik erg goed en herkenbaar. Ook kon je er voor jezelf leerzame dingen uithalen. Het fijn om met zo’n grote groep vrouwen te zingen en te bidden. Geweldig bedrag is er opgehaald. Bedankt voor alles.

 56. Carla schreef:

  Beste gastvrouw en vrijwilligers, Bedankt voor deze bijzondere dag. Zo welkom voelde als een warm bad, was een beetje vreemd voor mij maar wel heel fijn. Bij de workshop bloemschikken heb ik genoten en ook veel van geleerd. De minuten stilte raakte mij heel erg en dan opschrijven wat je dacht was super moeilijk.

 57. Maïke Wolswinkel schreef:

  Lieve mensen, ik ben voor het eerst naar de vrouwendag geweest, echt overweldigend. Wat een mooie en bijzondere dag heb ik gehad. Ik had me alleen op gegeven maar mocht meerijden met twee dames uit het dorp en ben bij hen blijven zitten. De hele dag voelde als een warm bad. Ik voelde me aan het eind van de dag een gezegend en dankbaar mens. Ik wil jullie allen danken voor deze dag en ik bid jullie Gods zegen toe in al het mooie werk wat jullie mogen doen met elkaar!! Ik hoop er volgend jaar D.V. zeker weer bij te zijn! Liefs, Maïke

 58. Angélique schreef:

  Voor het eerst op deze vrouwendag geweest en best spannend om te gaan. Maar ik vind het érg bijzonder… Een goede mix van humor en serieus, van zorg dragen voor elkaar en elkaar vrijlaten, van gesprek en stilte… Enorm bedankt voor jullie harde werken, doorzettingsvermogen (ondanks alle tegenslag) en toewijding. Gods zegen rust op jullie en ik ben dankbaar dat ik daar een stukje van mocht meenemen.

 59. Diny gijsbertsen schreef:

  Dag allemaal,Ik was zaterdag op de Bitjadag en heb samen met mijn vriendin een geweldige dag gehad. Het “drama” was geweldig. Zo’n zwaar onderwerp op zo’n manier brengen geeft een goede ingang denk ik, beter dan een spreker of zo. De sfeer is geweldig, Je bent echt met gelijkgestemden bij elkaar en hebt binnen een minuut een goed gesprekje met een wildvreemde “zus”.De workshop glas schilderen was erg fijn om te doen en er werd voldoende aandacht besteed aan het onderwerp.Tot volgend jaar.

 60. Karolien Slok schreef:

  Lieve allemaal…

  Ik vond het fijn om er bij te zijn..
  heb de hele dag kunnen genieten…
  vond het dramastuk erg goed…hilarish en serieus,
  ben er door geraakt…!!!
  dank jullie wel…!
  liefs…Karolien

 61. Wilma Ligthart schreef:

  Het was wéér een geweldige dag.”Schone schijn”…dat kwam best dichtbij, ook werd het duidelijk gebracht door Simone.Wat kun je dat toch goed en duidelijk overbrengen!Daarnaast is het drama stukje ook pakkend en grappig tegelijk.En mijn bloemstukje staat nog steeds te pronken in de kamer.Tot volgend jaar.En voor al die vrijwilligers een dikke kus.

Berichtje achterlaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *